Beheerde beveiliging voor optimaal resultaat

AnteZ Managed Security

 

De noodzaak voor goede bescherming hoeft niet meer te worden uitgelegd, maar is uw antivirus wel up-to-date? Biedt uw huidige security oplossing nog wel voldoende bescherming? Deze en andere zorgen over de beveiliging van uw werkstations, servers, mobiele telefoons en tablets, behoren tot het verleden zodra u gebruik gaat maken van AnteZ Managed Security.

Wij monitoren uw devices en werken de beveiliging direct bij met de nieuwste security updates zodra deze beschikbaar zijn. AnteZ Managed Security biedt u permanente bescherming tegen virussen, malware en spyware. U hoeft er zelf niet meer naar om te kijken. Mogelijke besmettingen en uitbraken worden gesignaleerd en indien nodig wordt daar ook direct actie op ondernomen.

AnteZ Managed Security biedt meerlaagse bescherming van uw ICT omgeving. Volledig geautomatiseerd en door AnteZ gecontroleerd. U hoeft met AnteZ Managed Security geen licenties meer aan te schaffen, deze worden via een maandelijks abonnement aan u berekend. Eenvoudig op en afschalen van het aantal devices is dus geen probleem.

 • Geen aanschafkosten
 • Nooit meer verlopen licenties
 • Endpoint Security altijd up to date
 • Continu beveiliging tegen virussen
 • Schaalbaar, per device per maand te bestellen
 • Continu monitoring en snelle reactie bij besmetting
 
 
AnteZ Managed Security maakt gebruik van de beveiligings producten van ESET.
ESET is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de antivirus-industrie !
 

Windows | MAC OS | Linux | Android

Managed Endpoint Protection

 
Houd uw bedrijfsnetwerk schoon en bescherm uw computers, mobiele apparaten en servers tegen nieuwe bedreigingen. ESET Endpoint Protection Advanced biedt essentiële meerlaagse cross-platform beveiliging voor het bedrijfsnetwerk, zonder het systeem zwaar te belasten.

Bovenop de standaardbeveiliging bevat deze zakelijke bundel Endpoint Security met een krachtige, ingebouwde web control, two-way firewall met Network Attack Protection en een antispamfilter om uw bedrijfsnetwerk en mobiele medewerkers nog beter te beschermen.

Via het ESET Security Management Center zijn de producten gemakkelijk door ons te beheren vanuit één centrale omgeving.
 

Exchange | Linux | BSD | Solaris

Managed Mail Security

 
Bescherm de e-mailcommunicatie van uw bedrijf tegen malware en spam met ESET Mail Security voor MS Exchange Server. Geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen, snapshot-onafhankelijk en met native clusteringondersteuning.

AntiVirus en AntiSpam elimineren elk soort bedreiging, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware, met optionele cloudgebaseerde reputatie scanning voor nog betere detectie.

Spam en phishing pogingen worden direct na installatie effectief tegengehouden.
 

 

Bent u voldoende voorbereid op cybercrime aanvallen ?

 

Licenties in eigen beheer ?

ESET Producten

 
Naast onze managed security oplossingen, kan AnteZ uw ESET beveiligingsoplossing leveren, installeren, configureren & beheren.
Neem voor informatie en een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op.
Houd uw netwerk schoon en bescherm uw computers, mobiele apparaten en servers tegen nieuwe bedreigingen. ESET Endpoint Protection Standard biedt essentiële beveiliging voor het bedrijfsnetwerk en staat bekend om de lage systeembelasting en de eenvoudige licentiesystemen.

Deze zakelijke bundel bevat Endpoint Antivirus, Mobile Security en File Security.

Installatie is mogelijk op meerdere platformen en apparaten (Windows, Mac, Linux en Android). Via de ESET Management Console zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.
Houd uw bedrijfsnetwerk schoon en bescherm uw computers, mobiele apparaten en servers tegen nieuwe bedreigingen. ESET Endpoint Protection Advanced biedt essentiële meerlaagse cross-platform beveiliging voor het bedrijfsnetwerk, zonder het systeem zwaar te belasten.

Bovenop de standaardbeveiliging bevat deze zakelijke bundel Endpoint Security met een krachtige, ingebouwde web control, two-way firewall met Network Attack Protection en een antispamfilter om uw bedrijfsnetwerk en mobiele medewerkers nog beter te beschermen.

Via de ESET Management Console zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.
Elimineer e-mailbedreigingen op serverniveau. ESET Secure Business biedt uitgebreide beveiliging voor alle endpoints, mobiele apparaten en servers binnen uw bedrijf.

Deze zakelijke bundel wordt geleverd met Endpoint Security en Mail Security. Endpoint Security zorgt voor een krachtig webbeheer, een firewall en een antivirusfilter.

Met Mail Security is uw e-mailgateway op serverniveau afgeschermd en wordt deze vrijgehouden van allerlei vormen van malware, voordat deze schade kunnen aanrichten. Via de ESET Management Console zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.
Beveilig de HTTP/FTP-communicatie van de eigen internet gatewayserver met ESET Secure Enterprise. Deze zakelijke bundel biedt maximale beveiliging voor complexe bedrijfsnetwerken met meerdere besturingssystemen, inclusief beveiliging van endpoints, servers en gateways.

Bovenop de standaardbeveiliging bevat deze bundel Endpoint Security, Mail Security en Gateway Security.

Door de kenmerkend lage systeembelasting is Gateway Security geschikt voor systemen die dagelijks grote hoeveelheden aan data moeten verwerken. Via de ESET Management Console zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole.
Bescherm de e-mailcommunicatie van uw bedrijf tegen malware en spam met ESET Mail Security voor MS Exchange Server. Geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen, snapshot-onafhankelijk en met native clusteringondersteuning.

Antivirus en antispam elimineren elk soort bedreiging, inclusief malware, rootkits, wormen en spyware, met optionele cloudgebaseerde reputatie scanning voor nog betere detectie.

Spam en phishingpogingen worden direct na installatie effectief tegengehouden. Eenvoudig in te stellen en volledig te beheren via de vernieuwde ESET Management Console, welke een duidelijk overzicht biedt van de status van de netwerkbeveiliging.
ESET Secure Authentication (ESA) beveiligt zonder ingewikkelde stappen of procedures de toegang tot uw bedrijf en gegevens. Het is een krachtige oplossing die twee-factor authenticatie gebruikt voor extra bescherming van gegevens.

Hiermee beschermt het tegen onveilig wachtwoordgebruik en is er geen hardware vereist.

Met ESET Secure Authentication kunnen bedrijven voldoen aan wet- en regelgeving en andere compliancy vereisten.

Gebruik ESA voor de bescherming van:
 • Toegang tot uw bedrijfs-VPN
 • Remote Desktop Protocol
 • Extra authenticatie voor inloggen op desktops
 • Web-/cloudservices via Microsoft ADFS 3.0, zoals Office 365
 • Microsoft Web Apps, zoals OWA
 • VMware Horizon View
 • RADIUS-services
Bescherm bestanden en e-mailcommunicatie van uw bedrijf met eenvoudige, krachtige encryptie voor bedrijven van elke omvang. Op de endpoints is minimale interactie van de gebruiker nodig, wat compliance in de hand werkt en zorgt voor betere beveiliging van uw bedrijfsgegevens, allemaal met één MSI-pakket.

Aan de serverkant is het eenvoudig gebruikers en endpoints te beheren en de beveiliging van uw bedrijf uit te breiden tot buiten de rand van uw netwerk, zoals mobiele en externe partijen.

De GDPR hanteert aanzienlijke boetes voor organisaties die gegevens van hun gebruikers niet adequaat beschermen. Encryptie is een bewezen oplossing voor de bescherming van gegevens.  
 
AnteZ Portal