E en goed netwerk begint met een goede infrastructuur. AnteZ kan u totaal ontzorgen bij uitbreiding van uw huidige of aanleg van een nieuw netwerk. Denk hierbij aan levering en installatie van software, fysieke bekabeling, wifi, switches, routers, servers en werkstations.

Het aanleggen van een ICT Infrastructuur omvat meer dan alleen het trekken van kabels. Het ontwerpen van de architectuur, implementeren en beheren van een fysieke infrastructuur vergt specialistische kennis. Nieuwe mogelijkheden verhogen de flexibiliteit en de efficiëntie van de ICT binnen uw bedrijf.

AnteZ beschikt over ruime kennis en ervaring als het gaat om netwerken. Wij analyseren uw situatie en samen met u kijken we naar de optimale oplossing voor uw bedrijf. Daarbij bieden wij u graag een kosteneffectieve oplossing.

AnteZ verzorgt o.a. :

  • De aanleg van een nieuwe infrastructuur
  • Uitbreidingen op de bestaande infrastructuur
  • Het beheer van de fysieke netwerkcomponenten
  • Afhandeling van incidenten bij verstoringen

Bekabeld netwerk

Aanleg, beheer en onderhoud van fysieke ICT netwerken
De netwerkbekabeling wordt uitgevoerd met gestandaardiseerde bekabeling. Afhankelijk van de bestaande infrastructuur word er gekozen voor CAT5E, CAT6 of CAT7 bekabeling. AnteZ zorgt altijd voor een ‘toekomstbestendige’ oplossing. Door gebruik te maken van modulaire oplossingen beschikt u altijd over voldoende aansluitingen, wanneer er uitbreidingen of aanpassingen van werkplekken nodig zijn.

Vanzelfsprekend ondersteunt de netwerkbekabeling de door de organisatie gewenste protocollen. Alle informatie-uitwisseling zoals VoIP en data worden over de bekabeling getransporteerd. AnteZ garandeert u een perfecte kwaliteit van alle geleverde en geïnstalleerde netwerkbekabeling.

Zo bent u de komende jaren zeker van een effectieve gegevensstroom.
ICT-Infra-Bekabeld-VoorICT-Infra-Bekabeld-Na
AZ-Patchkast

Bestaande bekabeling opruimen ?

Bevat uw huidige patchkast een "spagetti" aan bekabeling ?
  • Weet u niet welk meer kabeltje waar naartoe gaat ?
  • Wat is er nog aangesloten ?
  • Wat kan er weg ?
Hoog tijd om om te gaan ruimen en oude, overbodige bekabeling weg te halen zodat het weer een overzichtelijk geheel wordt.

AnteZ biedt een helpende hand bij herinrichting van uw netwerk.

Draadloos netwerk

Om voor uw laptops, tablets en smartphones een stabiele internetverbinding te bieden is een professioneel draadloos netwerk nodig. Dit netwerk moet worden onderhouden om continuïteit en veiligheid optimaal te houden. AnteZ levert beheerde draadloze netwerken, waarmee we u deze zorg uit handen nemen.

  • Is het draadloze netwerk alleen voor intern gebruik, of mogen uw gasten er ook gebruik van maken ?
  • Is er overal voldoende dekking ?
  • Bied de huidige apparatuur nog voldoende capaciteit ?

De mogelijkheden zijn van relatief eenvoudig tot zeer complex.
AnteZ adviseert u graag over welke oplossing het beste bij uw organisatie past.
ICT-Infrastructuur-Wifi
AnteZ Portal